Opleiding
Vitaliteits-
professional

Inschrijving geopend!
Schrijf je nu in voor 20 januari 2022

Opleiding Vitaliteitsprofessional

Vitaliteit is niet meer weg te denken uit organisaties. Fitte en energieke mensen hebben meer plezier in hun werk en zijn innovatiever, flexibeler, veerkrachtiger en productiever. Veel organisaties zoeken naar een goede manier om vorm te geven aan een vitale organisatiecultuur. Voor organisaties die graag willen investeren in duurzame kennis en expertise, heeft Fitter Nederland de opleiding tot vitaliteitsprofessional gemaakt.

Amplitie

Van oudsher zijn we bij leren en ontwikkelen gewend aan een systeem dat we zoeken naar gebreken in kennis of vaardigheden zodat we dat kunnen verhelpen, de zogenoemde gap-benadering. Hierbij ligt de focus hoofdzakelijk op het gedrag of de kennis dat er onvoldoende of niet is, met de daarbij gepaarde gevoelens van onzekerheid, tekortschieten en (soms) weerstand. Met vitaal leefstijlgedrag is dat niet anders en regelmatig is dit er de oorzaak van dat interventies minder succesvol zijn dan voorzien, ondanks alle goede bedoelingen. In de opleiding zullen we daarom niet alleen aandacht besteden aan motivatie om te verbeteren, maar vooral ook aan beter worden in wat al goed is, het versterken van positieve zaken rondom vitaliteit zodat deze steeds meer ruimte innemen. Van curatie naar amplitie!

Meer informatie of inschrijven?

De volgende opleiding gaat 20 januari 2022 van start. Gedurende een periode van ongeveer zes maanden, kom je zes keer naar onze opleidingslocatie in Arnhem. Een van onze docenten neemt contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Data opleiding Vitaliteitsprofessional
Opleidingen Vitaliteitsprofessional
Menu