Fitter Nederland Academie

Fitter Nederland Academie

Voor Fitter Nederland is leren dé manier om voorwaarts te blijven gaan. We vinden het zelfs zo belangrijk, dat we een speciale plek hebben voor alles wat met leren en ontwikkelen te maken heeft: de Fitter Nederland Academie. En leren over vitaliteit en gedrag is leuk en toegankelijk voor iedereen. Voor de organisaties waar we voor werken én voor de deelnemers aan onze opleidingen en leergangen.

Onze opleidingen en leergangen

Dé opleiding voor jou, wanneer je niet kunt wachten om met professionele kennis jouw organisatie te ondersteunen in vitaliteits- en gezondheidsmanagement.

Lees meer

Download brochure >

Dé opleiding voor jou, wanneer je helemaal gelukkig wordt als je met jouw groep of team gezamenlijk werkt aan het versterken van vitaliteit en gezondheid.

Lees meer

Download brochure >

Workshops en masterclasses spelen een rol in onze aanpak. Maar het is ook mogelijk om ze ZO te ervaren. Bijvoorbeeld, om met ons kennis te maken.

Lees meer

Wij ontwerpen leergangen die gaan over vitaliteit en gedrag. En vooral de relatie daartussen. We zorgen dat een leergang past bij jouw wensen en elke offerte is dan ook een persoonlijke.

Neem contact op >

Leren en opleiden

We ontwerpen onze opleidingen voor mensen die geloven dat verbinding met anderen, een positieve mindset en een inspirerende context dé succesfactoren zijn om een vitale werkomgeving vorm te geven. Voor mensen die daar graag wat mee willen gaan doen, bijvoorbeeld als trainer of vitaliteitsprofessional.

Kennis delen

Samen kom je verder. Daarom delen wij onze opgedane kennis en ervaring graag met jou. We doen dit door bijvoorbeeld webinars, columns en blogs te maken, maar ook door deel te nemen aan leernetwerken en zelf netwerkbijeenkomsten en kennissessies te organiseren.

Kennis ontwikkelen

Wij streven naar de beste kwaliteit in onze workshops, opleidingen, leiderschaps-programma’s en leergangen. Daarom duiken we in de wetenschap om betrouwbare inzichten op te halen en vragen we experts voor ondersteuning en ter inspiratie. Zo blijft  kennis actueel en spelen we in op maatschappelijke veranderingen.

Wat kan de academie voor jou betekenen?

Als je je wilt om- of bijscholen op het gebied van vitaliteit en gedrag

Als je wilt aansluiten bij ons kennisnetwerk

Als je op de hoogte wilt blijven van wat wij ontdekken op het gebied van amplitie en contextcreatie

Als je op zoek bent naar kennis om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Als je jouw medewerkers een leertraject of opleidingen wilt aanbieden

Als je gelooft in een train-de-trainer aanpak

Als je vitaliteitstrainer wil worden

Als je vitaliteitsprofessional wil worden

Als je een leergang op maat wil

Advies en inspiratie voor jou

We helpen je graag verder in de wereld van vitaliteit. Heb je behoefte aan persoonlijk advies en inspiratie? Laat je gegevens achter of bel direct 026 844 8445. Onze docenten staan je graag te woord.

Academie aanvraagformulier
Over welke opleidingen wil je meer weten? *

Meer vragen?