Fitter Nederland Academie

Leren over vitaliteit en gedrag? Het is een kwestie van doen!

Fitter Nederland Academie

Leren over vitaliteit?
Het is een kwestie van doen!

Voor Fitter Nederland is leren dé manier om voorwaarts te blijven gaan. We vinden het zelfs zo belangrijk, dat we een speciale plek hebben voor alles wat met leren en ontwikkelen te maken heeft: de academie. Wij zorgen dat leren over vitaliteit en gedrag leuk en toegankelijk is. Voor onszelf, voor de organisaties waar we voor werken én voor de deelnemers aan onze opleidingen en leergangen.

Leren en opleiden

We ontwerpen onze opleidingen voor mensen die geloven dat verbinding met anderen, een positieve mindset en een inspirerende context dé succesfactoren zijn om een vitale werkomgeving vorm te geven. Voor mensen die daar graag wat mee willen gaan doen, bijvoorbeeld als trainer of vitaliteitsprofessional.

Kennis delen

Samen kom je verder. Daarom delen wij onze opgedane kennis en ervaring graag. We doen dit door bijvoorbeeld webinars, columns en blogs te maken, maar ook door deel te nemen aan leernetwerken en zelf netwerkbijeenkomsten en kennissessies te organiseren.

Kennis ontwikkelen

Wij streven naar de beste kwaliteit in onze workshops, opleidingen, leiderschaps-programma’s en leergangen. Daarom duiken we in de wetenschap om betrouwbare inzichten op te halen en vragen we experts voor ondersteuning en ter inspiratie. Zo blijft onze kennis actueel en spelen we in op maatschappelijke veranderingen.

Waarom de Fitter Nederland Academie?

Als je je wilt om- of bijscholen op het gebied van vitaliteit en gedrag

Als je wilt aansluiten bij ons kennisnetwerk

Als je op de hoogte wilt blijven van wat wij ontdekken op het gebied van amplitie en contextcreatie

Als je op zoek bent naar kennis om jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Als je jouw medewerkers een leertraject of opleidingen wilt aanbieden

Als je gelooft in een train-de-trainer aanpak

Als je vitaliteitstrainer wil worden

Als je vitaliteitsprofessional wil worden

Als je een leergang op maat wil

Onze opleidingen en leergangen

Dé opleiding voor jou, wanneer je niet kunt wachten om met professionele kennis jouw organisatie te ondersteunen in vitaliteits- en gezondheidsmanagement.

Lees meer

Download brochure >

Dé opleiding voor jou, wanneer je helemaal gelukkig wordt als je met jouw groep of team gezamenlijk werkt aan het versterken van vitaliteit en gezondheid.

Lees meer

Download brochure >

Een vitaal team begint door zelf als leider het goede voorbeeld te geven. Hoe? Dat leren we je in dit programma.

Neem contact op >

Wij ontwerpen leergangen die gaan over vitaliteit en gedrag. En vooral de relatie daartussen. We zorgen dat een leergang past bij jouw wensen en elke offerte is dan ook een persoonlijke.

Neem contact op >

Meer informatie

Wil je graag meer informatie en persoonlijk advies over onze opleidingen, leergangen en vitaal leiderschap? Laat dan hier jouw gegevens achter en we nemen contact met je op!

Academie aanvraagformulier
Over welke opleidingen wil je meer weten? *

Meer vragen?
Neem contact op!

Menu