Duurzaam vitaliteits-programma op maat

Op weg naar een vitale bedrijfscultuur

Van monteur tot directeur

Een inclusief en duurzaam vitaliteitsprogramma voor al jouw medewerkers! Maar hoe bereik je iedereen? Hoe zorg je voor draagvlak en enthousiasme? Persoonlijke hulp en aandacht? Wat levert het op? Dit is onze aanpak!

Starten

We maken kennis en verweven vitaliteit aan de strategie, doelstellingen en kernwaarden van jouw organisatie. Vervolgens ontvang je een plan op maat!

Kernprogramma

Het kernprogramma zorgt voor een consistente basis van het vitaliteitsprogramma. Dit programma bestaat uit een communicatieconcept, een jaarkalender met workshops en trainingen en content over vitaal werken en een vitale organisatiecultuur. 

Programmamanagement

Vanaf het begin van de samenwerking managen wij het programma. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van het communicatieconcept, het op maat maken van het vitaliteitsprogramma en het samenstellen van het kernprogramma. Eén aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt.

Vitaal Leiderschap

Leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het vitaal maken en houden van een organisatie. Zij hebben een belangrijke voorbeeldfunctie en zijn in staat om regels, procedures en de omgeving zodanig in te richten of vorm te geven dat er een vitale organisatiecultuur ontstaat. In het trainingsprogramma Vitaal Leiderschap laten we zien hoe.

Team Fitplan

In het Team Fitplan werkt een team door middel van groepstrainingen gedurende 3 maanden aan duurzaam vitale en veilige gewoontes in het werk. Het Team Fitplan is flexibel en daarom geschikt voor verschillende type teams. Bijvoorbeeld een team dat op kantoor werkt, dat in ploegendienst werkt of dat in de buitendienst werkt.

Persoonlijk Fitplan

Om ook individuele uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, kun je gebruik maken van het Persoonlijk Fitplan. In dit plan kunnen medewerkers een individueel coachingstraject volgen, gericht op hun specifieke vraag.

Een blijvende verandering

Sociale interactie en leren door ervaren zijn krachtige manieren om gedrag te veranderen. De Fitter Nederland academie zorgt ervoor dat leren over vitaliteit en gedrag leuk en toegankelijk is. Voor jouw organisatie én voor medewerkers.

Zin om te starten?

Bel voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking

Ambassadeursprogramma gericht op groei en zelfredzaamheid

Een programmamanager die alles voor je regelt, van A tot Z

Programma voor leidinggevenden en activiteiten voor de werkvloer

Grootse sprongen in vitaliteit

We geloven in een structurele en holistische aanpak als het gaat om het verbeteren van vitaliteit in organisaties. We bieden een stappenplan waarmee we vitaliteit integraal benaderen en onlosmakelijk verbinden met de organisatie.

Een rijtje waar je blij van wordt

Als je wilt bouwen aan een vitale cultuur

Als je ook een programma wilt voor de operationele werkvloer

Als jouw organisatie al goed met vitaliteit bezig is, maar je meer draagvlak en enthousiasme wilt

Als je al een mooi programma hebt staan, maar op zoek bent naar de rode draad

Wanneer je zin hebt om je programma nieuw leven in te blazen

Van monteur tot directeur! Je wilt graag dat het leuk is voor iedereen

Als vitaliteit op de strategische HR agenda staat

Als je wel wat extra handjes kunt gebruiken

Als je aan de slag wilt, en inspiratie waar te starten

Als je nog weinig doet op het gebied van amplitie

Als je nog geen ambassadeursprogramma in huis hebt

In cijfers

Hoe kunnen wij jou helpen?

web 2021 Aanvraag Fitter PRO
Extra optie
Akkoord privacyverklaring *

Hier doen wij het voor!

Meer vragen?
Neem contact op!

Menu