22 miljoen euro voor vitaal houden van werknemer

Algemeen, Nieuws

Bedrijven en instellingen kunnen van 19 oktober t/m 13 november 2015 wederom een aanvraag indienen bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden. Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal tienduizend euro, op voorwaarde dat het zelf de andere helft van het subsidiebedrag bijlegt.

Duurzaam inzetbaar

Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Hulp nodig?

Fitter Nederland verzorgt vitaliteitsprogramma’s in organisaties. Met een 12 weken programma creëren we een eerste, laagdrempelige aanzet in bewustwording omtrent alle BRAVO thema’s. Drie maanden lang leeft vitaliteit in het bedrijven, behalen medewerkers doelen op het gebied van gezondheid en dragen we op organisatieniveau bij aan doelstellingen op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid en medewerkerstevredenheid. Met een rapport geven we na deze periode advies over behoeften vanuit medewerkers en welke interventies werken. Geheel vrijblijvend kun je als organisatie ervoor kiezen om deze in te zetten, desgewenst kan Fitter Nederland daar in helpen.

Voorafgaand kunnen we ondersteunen met het inventariseren en formuleren van doelstellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Tevens assisteren we bij het schrijven van een plan van aanpak en het aanvragen van de subsidie. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

headerimage_8

Bron: Agentschap SZW

Je vakantiegevoel vasthouden doe je zo!
Migraine kost bedrijfsleven jaarlijks 1,7 miljard

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu