16 oktober start opleiding Vitaliteitstrainer

Nieuws

Op vrijdag 16 oktober mogen we weer van start! In deze opleiding leer je om energieke groepstrainingen te geven op basis van gedegen kennis over vitaliteit en gezondheidsmanagement.

Kracht van het team
Groepstraining is wezenlijk anders dan individuele coaching omdat er een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaatsvindt dan bij individuele coaching. In de opleiding leren we je daar niet alleen meer over, maar ook in jouw eigen leerproces wordt veel aandacht besteed aan leren met elkaar en van elkaar: practice what you preach!

Na het volgen van de opleiding heb je een stevige basis om goede, energieke groepstrainingen te geven. Je begrijpt de dynamiek van leren in groepen en weet hoe je deze kunt inzetten bij het behalen van vitaliteitsdoelen. Je kunt mensen in beweging krijgen en brengt inspiratie en energie in het team en de organisatie.

Inhoud
Gedurende een periode van ongeveer vier maanden, kom je zes keer naar onze opleidingslocatie. Elke opleidingsdag staat in het teken van een specifiek thema en gedurende de dag doe je workshops en volg je een masterclass. Ter voorbereiding maak je een aantal opdrachten. Een aantal van deze opdrachten vindt plaats in realistische praktijksituaties. Dit zijn de zes modules die je gaat volgen:

Opleidingsdag 1 (16 okt.): Gezondheidsmanagement
Opleidingsdag 2 (6-nov.): Gedrag en motivatie
Opleidingsdag 3 (27-nov.): Verbindende communicatie
Opleidingsdag 4 (11-dec.): Didactiek
Opleidingsdag 5 (8-jan.): Groepsdynamische processen
Opleidingsdag 6: (29-jan.): Contextcreatie (invloed van omgeving)

Afhankelijk van je interesse en eventuele andere opleidingen en ervaring, kan je het geleerde op veel verschillende manieren en plaatsen inzetten. Deze opleiding is een uitstekende keuze voor mensen die werkzaam (willen) zijn als trainer voor een vitaliteitsorganisatie, vitaliteitsdeskundige of -trainer binnen een bedrijf, adviseur voor HR en leidinggevenden of voor zelfstandigen in het werkveld van gezondheidsmanagement.

Locatie en kosten
Onze opleidingslocatie in Arnhem is Journey Offices & Spaces, waar ook het kantoor van Fitter Nederland gehuisvest is. Het beschikt over alle benodigde faciliteiten, waaronder vergaderruimtes, restaurant, presentatieruimte, flexwerkplekken en een sportruimte. De locatie is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

De kosten voor de opleiding bedragen €1995 exclusief BTW. Koffie, thee en de lunch zijn inbegrepen.

Heb je interesse of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Train je assertiviteit

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu