“Door mijn slaapapneu kon ik mijn werk niet meer volledig uitvoeren. Na het 12 weken programma was ik flink afgevallen en ook mijn slaapapneu is flink afgenomen, ik ben weer aan het werk!”

12 weken programma

Gedurende ons 12 weken programma behandelen we 12 thema’s. Het unieke aan deze thema’s is dat iedereen zich wel in één van de onderwerpen kan vinden. Wekelijks werken we samen aan één onderwerp, en de deelnemers doorlopen ook een persoonlijk traject. Dit laatste is overigens vrijblijvend, zo maak je vitaliteit op het werk belangrijk, maar het verplicht tot niets om zelfstandig (in de eigen tijd) aan de slag te gaan.

100% bewustwording

Een gezonde werkomgeving stimuleert om in actie te komen; uit ervaring weten wij dat we binnen teams bij alle deelnemers bewustwording creëren, en dat iedereen op zijn of haar manier een stap zet.

Want iedereen doet mee, maar we verplichten tot niets. Gezond leven kun je eenmaal niet afdwingen. Een duurzaam vitaliteitsplan, onze laagdrempelige thema’s en communicatiemiddelen zorgen vanzelf voor een olievlek.

Lees hier de ervaring van Derk Jan van Bijsterveldt (teamleider Alliander).

Duurzaam plan

Samen creëren we een motiverende en inspirerende omgeving. Zelfs de minst gemotiveerde medewerker wordt geprikkeld om na te denken over zijn/haar eigen gezondheid! We meten elke stap, interesses, behoeften en geboekte resultaten. Na 12 weken geven wij aanbevelingen en is duidelijk hoe je als organisatie concreet verder kan met vitaliteit. Met het 12 weken programma leg je de basis voor een duurzaam vitaliteitsbeleid gebaseerd op intrinsieke motivatie, draagvlak en teambuilding.

PMO’s en interventies

Het 12 weken programma biedt alle mogelijkheden om op te schalen en aan te vullen met psychologische interventies, personal training, workshops en events.

Ervaringen

“Je sprak elkaar op een ander niveau en over meer persoonlijke dingen. Van iedereen heb ik achteraf terug gekregen dat ze dat misschien nog wel het leukst hier aan vonden.” (Klaas-Jan, Photonis)

“Goede bijeenkomst, heeft mij wel aan het denken gezet. En verschillende gesprekken gaan over voeding, bewegen en stoppen met roken.
Dat is het begin. Vandaag alles met de trap gedaan!” (Fatima, Vitam)

“Persoonlijk geloof ik er niet in om één dag met een team op de hei te zitten en alleen over vitaliteit te práten. Nee, wij gaan ook doen. Hupsakee, de schouders eronder. Als HR business partner vind ik het leuk om mijn afdelingen hierin mee te nemen. Als je zo’n kans krijgt, moet je hem toch gewoon grijpen?” (Nelleke, Alliander)

Lees onze projecten en referenties

Tijdens het 12 weken programma komen de volgende thema’s aan bod

Ieder bedrijf is anders!

Daarom helpen onze specialisten je de juiste keuzes te maken. Plan een gratis adviesgesprek.

Contact 12 weken programma pagina
Bezig met versturen
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.