“Door mijn slaapapneu kon ik mijn werk niet meer volledig uitvoeren. Na het 12 weken programma was ik flink afgevallen en ook mijn slaapapneu is flink afgenomen, ik ben weer aan het werk!”

12 weken programma

Gedurende ons 12 weken programma behandelen we elke week een ander thema. Ongeacht wie er deelneemt, iedereen kan zich wel in tenminste één van die 12 verschillende onderwerpen vinden. Wekelijks werken we samen aan één thema. Daarnaast doorlopen de deelnemers eventueel een persoonlijk traject. Zo maken we vitaliteit op het werk belangrijk, maar we verplichten tot niets. Het is vrijblijvend om zelfstandig (in de eigen tijd) aan de slag te gaan.

Het 12 weken programma is een van de bouwstenen die we kunnen inzetten op team- en afdelingsniveau, in fase 3 van ons vitaliteitsprogramma.

Ervaringen

“Je sprak elkaar op een ander niveau en over meer persoonlijke dingen. Van iedereen heb ik achteraf terug gekregen dat ze dat misschien nog wel het leukst hier aan vonden.” (Klaas-Jan, Photonis)

“Goede bijeenkomst, heeft mij wel aan het denken gezet. En verschillende gesprekken gaan over voeding, bewegen en stoppen met roken. Dat is het begin. Vandaag alles met de trap gedaan!” (Fatima, Vitam)

“Persoonlijk geloof ik er niet in om één dag met een team op de hei te zitten en alleen over vitaliteit te práten. Nee, wij gaan ook doen. Hupsakee, de schouders eronder. Als HR business partner vind ik het leuk om mijn afdelingen hierin mee te nemen. Als je zo’n kans krijgt, moet je hem toch gewoon grijpen?” (Nelleke, Alliander)

Lees onze projecten en referenties

Tijdens het 12 weken programma komen de volgende thema’s aan bod

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!
Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.